**BLACKPEARL85**

*EVERY DAY MATTERS**

Jobbar. juli 1, 2014

Filed under: Okategoriserade — blackpearl85 @ 8:50 f m

Sitter på jobbet och kollar igenom lite papper.

tänkte att jag lägger in några rader i allafall.=)

igår var det en tung dag..det har varit mycket omedveten stress för mig senaste veckorna/månaden. igår så sa kroppen ifrån. jag var såå slut..fick en panikångest attack …å det har jag inte haft på läänge…hade det väldigt jobbig förra året. och året före det. det kommer i vågor. men idag känns det bättre. det går åt rätt håll. för er som inte vet så har jag (gått in i väggen) för några år sedan… och det är en tung väg tillbaka. men nu har det gått jätte bra..

jag försöker att leva mitt liv så bra som jag kan…försöker vara den bästa mamman och frugan hemma. =) älskar mina barn och min man, det är  dom som får mig att kämpa=)

jag har accepterat att vissa dagar är svårare och andra är lättare medans dom flesta nu går som på räls=) jag känner att jag verkligen är på rätt väg. och jag har börjat lära mig att lyssna på kroppen och att vila och inte ta för mycket jobb och inte försöka hinna vara överallt å inte vara  alla till lags.. såååå…man ska inte ha för bråttom. =)

hmm nää nog om mina krämpor.

jag har ju blivit FASTER IGEN oxå för ett litet tag sedan…var och hälsade på min lillebror och hans fru…och sonen deras=) han är såå fin…och nog grinade jag som ett litet barn när jag höll honom. jag är så blöödig=)

 

nu jobba. ses sen=)

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s